Wieprzowina z salsą z fenkułu i sałatką z bakłażana
Wieprzowina z salsą z fenkułu i sałatką z bakłażana
Bezlaktozowa, bezglutenowa, niskowęglowodanowa i wysokobiałkowa potrawa. Wskazana dla osób z obniżoną przemianą materii, budujących masę mięśniową, dbających o szczupłą sylwetkę, dla wzmocnienia odporności.Składniki z Boxa
- schab wieprzowy
- fenkuł
- jabłko
- przyprawy
- swieże zioła
- cytryny
- olej rzepakowy BIO
- bakłażan
- ziemniaki
- czerwona cebula
- papryczka chili
- czosnek
- ocet winny czerwony
- oliwa z oliwek z krety PDO
- pomidorki cherry
- cukier brązowy
- potrzebujesz mieć w domu: sól, pieprz
Potrzebny sprzęt
garnek, patelnia, piekarnik, papier do pieczenia
Czas przygotowania
45 minut
Alergeny
- siarczyny w occie winnym