Wieprzowina z salsą z fenkułu i sałatką z bakłażana
Wieprzowina z salsą z fenkułu i sałatką z bakłażana
Bezlaktozowa, bezglutenowa, niskowęglowodanowa i wysokobiałkowa potrawa. Wskazana dla osób z obniżoną przemianą materii, budujących masę mięśniową, dbających o szczupłą sylwetkę, dla wzmocnienia odporności.Składniki z Boxa
- schab wieprzowy (ok 350G - 2 os, ok 600g - BOX Rodzinny)
- fenkuł
- jabłka
- świeża szałwia
- cytryny
- bakłażan
- ziemniaki
- czerwona cebula
- papryczka chili
- czosnek
- ocet winny czerwony BIO
- pomidorki cherry
- cukier brązowy
- mielony koper włoski
- potrzebujesz mieć w domu: sól, pieprz, 2 łyżki oleju rzepakowego, 2 łyżki oliwy z oliwek
Potrzebny sprzęt
garnek, patelnia, piekarnik, papier do pieczenia
Czas przygotowania
40 minut
Alergeny
- siarczyny w occie winnym