Wegańskie czerwone curry na ekologicznym mleku kokosowym
Wegańskie czerwone curry na ekologicznym mleku kokosowym
Wegańska pełnowartościowa, bezglutenowa, bezlaktozowa potrawa o wyraźnym pikantnym smaku. Wskazana dla osób o zwiększonym wysiłku umysłowym, narażonych na stres, dla osób aktywnych fizycznie jako posiłek przed i po treningowy.Składniki z Boxa
- najwyższej jakości ekologiczne mleko kokosowe (skład: ekstrakt z kokosa ekologicznego 76%, woda)
- tofu
- liczi
- ryż basmati Premium
- pasta czerwone curry
- pieczarki
- brokuły
- limonka
- cebula
- czosnek
- imbir
- sezam
- potrzebujesz mieć w domu: szczyptę soli, 1-2 łyżki oleju roślinnego (rzepakowy lub słonecznikowy)
Potrzebny sprzęt
garnek, głęboka patelnia, tarka
Czas przygotowania
20 minut
Alergeny
- sezam
- soja