Polędwiczka wieprzowa marynowana w cydrze, puree z selera i pietruszki, karmelizowane jabłko
Polędwiczka wieprzowa marynowana w cydrze, puree z selera i pietruszki, karmelizowane jabłko
Bezglutenowa, niskokaloryczna. Wskazana dla osób dbających o szczupłą sylwetkę.Składniki z Boxa
- polędwiczka wieprzowa marynowana w cydrze (ok 400g - 2os, 800g Box Rodzinny)
- jabłka
- cukier puder
- pietruszka
- seler
- mleko
- liście laurowe
- potrzebujesz mieć w domu: sól, pieprz, 2-3 łyżki oleju roślinnego (słonecznikowy lub rzepakowy)
Potrzebny sprzęt
blender, folia aluminiowa, garnek, patelnia, papier do pieczenia, piekarnik, ręcznik papierowy
Czas przygotowania
30 minut
Alergeny
- laktoza
- seler
- siarczyny w cydrze