Fusilli bezglutenowe w sosie z białego wina i świeżych warzyw z bazylią BIO
Fusilli bezglutenowe w sosie z białego wina i świeżych warzyw z bazylią BIO
Bezglutenowa, niskobiałkowa, niskotłuszczowa potrawa. Wskazana dla osób aktywnych fizycznie, jako posiłek przed treningowy, dla osób dbających o szczupłą sylwetkę, dla osób narażonych na przewlekły stres.Składniki z Boxa
- fusilli bezglutenowe
- bakłażan
- cukinia
- świeże pomidory
- czosnek
- doniczka świeżej bazylii BIO
- białe wytrawne wino
- ser Grana Padano PDO
- potrzebujesz mieć w domu: pieprz, sól, 2 łyżki oliwy z oliwek
Potrzebny sprzęt
garnek, patelnia, ręcznik papierowy, tarka
Czas przygotowania
30 minut
Alergeny
- siarczyny w białym winie