Wegańskie Stir Fry ze szparagami
Wegańskie Stir Fry ze szparagami
Wegańskie, bezglutenowe i bezlaktozowe danie w stylu azjatyckim. Wskazane dla osób będących na diecie niskowęglowodanowej, dbających o smukły wygląd oraz chcących zadbać o skórę, włosy i paznokcie.Składniki z Boxa
- zielone szparagi
- czerwona papryka
- orzechy włoskie
- tofu
- olej sezamowy
- jasny sos sojowy
- czosnek
- imbir
- papryczka chili
- świeża kolendra
- cebula dymka
- przyprawa 5 smaków
- potrzebujesz mieć w domu: pieprz, sól, 2 łyżki oleju roślinnego
Potrzebny sprzęt
głęboka patelnia lub wok, tarka, łyżka cedzakowa
Czas przygotowania
25 minut
Alergeny
- orzechy
- soja