Dorada butterfly cut po hiszpańsku, fasolka, zapiekane ziemniaki
Dorada butterfly cut po hiszpańsku, fasolka, zapiekane ziemniaki
Świeża ryba w stylu hiszpańskim, zrumieniona i chrupiąca na zewnątrz, delikatna i soczysta w środku. Danie pełnowartościowe, bezglutenowe bogate w białko i zdrowe tłuszcze polecamy dla całej rodziny na wspólną letnią ucztę.Składniki z Boxa
- świeża dorada przyrządzona na styl "butterfly" gotowa do pieczenia (2 os - ok 450g, BOX Rodzinny ok 800g)
- świeża fasolka szparagowa
- ziemniaki
- cytryna
- natka pietruszki
- czosnek
- majeranek
- dwa arkusze papieru do pieczenia
- Potrzebujesz mieć w domu: sól, 2 łyżki oliwy z oliwek extra virgin, łyżkę masła
Potrzebny sprzęt
piekarnik lub grill, garnek
Czas przygotowania
25 minut
Alergeny
- ryba