Filet z pstrąga z sałatką z kaszy gryczanej BIO i jarmużem
Filet z pstrąga z sałatką z kaszy gryczanej BIO i jarmużem
Pełnowartościowa, bezlaktozowa potrawa. Wskazana dla osób aktywnych fizycznie, jako posiłek około treningowy, dla chcących wzmocnić odporność organizmu i zadbać o serce.Składniki z Boxa
- filet z pstrąga
- kasza gryczana BIO
- jajo kurze BIO
- mąka pszenna BIO
- płatki kukurydziane
- czerwona cebula
- czosnek
- pomidor
- miód
- limonka
- oliwa z oliwek extra virgin
- natka pietruszki
- żółta papryka
- jarmuż
- sezam
- cytryna
- olej słonecznikowy BIO
- potrzebujesz mieć w domu: sól
Potrzebny sprzęt
patelnia, ręcznik papierowy, tarka, sitko
Czas przygotowania
40 minut
Alergeny
- gluten
- jaja
- miód
- sezam