Filet z pstrąga z sałatką z kaszy gryczanej BIO i jarmużem
Filet z pstrąga z sałatką z kaszy gryczanej BIO i jarmużem
Pełnowartościowa, bezlaktozowa potrawa. Wskazana dla osób aktywnych fizycznie, jako posiłek około treningowy, dla chcących wzmocnić odporność organizmu i zadbać o serce.Składniki z Boxa
- filet z pstrąga (ok 300g 2os, 600g - BOX Rodzinny)
- kasza gryczana BIO
- jajo kurze BIO
- płatki kukurydziane
- czerwona cebula
- czosnek
- pomidor
- miód
- limonka
- natka pietruszki
- czerwona lub żółta papryka
- jarmuż
- sezam
- cytryna
- potrzebujesz mieć w domu: sól, 3-4 łyżki oleju roślinnego do smażenia, 1-2 łyżki oliwy z oliwek extra virgin, 2 łyżki mąki pszennej
Potrzebny sprzęt
patelnia, ręcznik papierowy, tarka, sitko
Czas przygotowania
30 minut
Alergeny
- jaja
- miód
- sezam