Kotlet wieprzowy z kością z chimichurri, fasolką i ziemniakami
Kotlet wieprzowy z kością z chimichurri, fasolką i ziemniakami
Pełnowartościowe, bezglutenowe, zbilansowane danie o wysokiej zawartości białka zwierzęcego i roślinnego oraz tłuszczu pochodzącego z najwyższej jakości mięsa wieprzowego.Składniki z Boxa
- kotlety wieprzowe z kością w rozmarynowej marynacie
- ziemniaki
- fasolka szparagowa
- natka pietruszki
- papryczki chili
- czerwony ocet winny BIO
- polski wiosenny czosnek
- dymka
- oliwa z oliwek extra virgin
- masło
- potrzebujesz mieć w domu: sól, pieprz
Potrzebny sprzęt
garnek, patelnia, piekarnik, naczynie żaroodporne lub papier do pieczenia, blender (opcjonalnie)
Czas przygotowania
30 minut
Alergeny
- laktoza
- siarczyny w occie winnym