Noodle po chińsku z wieprzowiną i bok choy
Noodle po chińsku z wieprzowiną i bok choy
Pełnowartościowe zbilansowane danie i bogate w dobrze przyswajalne białko. Wskazane dla osób aktywnych fizycznie, jako posiłek przed treningiem.Składniki z Boxa
- polędwica wieprzowa (ok 400g - 2 os, ok 700g - Box Rodzinny)
- jasny sos sojowy
- ciemny sos sojowy
- wino shaoxing
- skrobia kukurydziana BIO
- noodle ramen
- koncentrat bulionu drobiowego
- kapusta bok choy
- świeży imbir
- czosnek
- biała cebula
- potrzebujesz mieć w domu: sól, pieprz, łyżkę oleju roślinnego (słonecznikowy lub rzepakowy)
Potrzebny sprzęt
duża patelnia lub wook, garnek, tarka
Czas przygotowania
30 minut
Alergeny
- gluten
- laktoza