Stek tomahawk z zieloną salsą szparagówką i ziemniakami
Stek tomahawk z zieloną salsą szparagówką i ziemniakami
Pełnowartościowe, bezglutenowe, zbilansowane danie o wysokiej zawartości białka zwierzęcego i roślinnego oraz tłuszczu pochodzącego z najwyższej jakości mięsa wieprzowego.Składniki z Boxa
- steki wieprzowe tomahawk w rozmarynowej marynacie
- ziemniaki
- fasolka szparagowa
- natka pietruszki
- papryczka chili
- czerwony ocet winny
- czosnek
- oliwa z oliwek extra virgin PDO Sitia z Krety
- masło
- potrzebujesz mieć w domu: sól, pieprz
Potrzebny sprzęt
garnek, patelnia, piekarnik, naczynie żaroodporne lub papier do pieczenia, blender (opcjonalnie)
Czas przygotowania
30 minut
Alergeny
- laktoza
- siarczyny w occie winnym