Steki wołowe, sos z sera pleśniowego i zielonego pieprzu, puree z batatów, młody szpinak z klasycznym dressingiem
Steki wołowe, sos z sera pleśniowego i zielonego pieprzu, puree z batatów, młody szpinak z klasycznym dressingiem
Pełnowartościowe, bezglutenowe i zbilansowane danie, uczta dla podniebienia i naszego ciała. Polecamy je na rodzinną kolację.Składniki z Boxa
- steki z sezonowanej wołowiny (2 os. ok 300g, BOX Rodzinny ok 600G)
- młody szpinak
- bataty
- ser pleśniowy
- śmietanka 30%
- zielony pieprz
- skrobia kukurydziana BIO
- ocet winny BIO
- gałka muszkatołowa
- świeży rozmaryn
- świeży tymianek
- potrzebujesz mieć w domu: sól, pieprz, 2 łyżki oliwy z oliwek, dwie łyżeczki masła
Potrzebny sprzęt
patelnia, mały garnek, blender
Czas przygotowania
20 minut
Alergeny
- laktoza
- siarczyny w occie winnym