Meat balls w amerykańskim stylu z indyka z bio spaghetti
Meat balls w amerykańskim stylu z indyka z bio spaghetti
Danie wzorowane na klasyce amerykańskiego comfort food. To pełnowartościowa, bezlaktozowa, niskotłuszczowa potrawa. Wskazana dla osób aktywnych fizycznie jako posiłek okołotreningowy, dla osób dbających o szczupłą sylwetkę, dla osób ze zwiększonym wysiłkiem umysłowym, narażonych na stres oraz dla dzieci.Składniki z Boxa
- mięso mielone z udźca indyka (ok 300g - 2 os, ok 600g BOX Rodzinny)
- pomidory krojone BIO
- makaron spaghetti z pszenicy durum BIO
- ser Grana Padano DOP
- suszona cebula
- oregano
- ocet balsamiczny IGP
- cukier brązowy
- bułka tarta premium
- jajo
- świeża rukola
- marchew
- czosnek
- cebula szalotka
- potrzebujesz mieć w domu: sól, pieprz, 2 łyżki oleju roślinnego do smażenia
Potrzebny sprzęt
patelnia, blender, garnek, tarka
Czas przygotowania
35 minut
Alergeny
- gluten
- jaja kurze