Wegetariańskie ekologiczne spaghetti alla bolognese
Wegetariańskie ekologiczne spaghetti alla bolognese
Wegetariańska wersja kultowego Dania. To pełnowartościowe, zbilansowane danie polecamy całej rodzinie, w szczególności wskazane jest dla osób o zwiększonej aktywności fizycznej, w profilaktyce antynowotworowej, kobietom w ciąży oraz osobom z podwyższonym poziomem złego cholesterolu.Składniki z Boxa
- makaron spaghetti BIO
- pomidory krojone w sosie własnym BIO
- sucha soczewica BIO
- nać selera
- marchewka
- natka pietruszki
- ser grana padano DOP
- cebula
- czosnek
- świeży tymianek
- ocet balsamiczny IGP z Modeny
- cukier brązowy
- potrzebujesz mieć w domu: sól, pieprz, 2 łyżki oliwy z oliwek, łyżkę masła
Potrzebny sprzęt
garnek, głęboka patelnia
Czas przygotowania
30 minut
Alergeny
- gluten
- laktoza
- siarczyny w occie balsamicznym
- seler